Ben zaten herkesin gittigi kalabalık yerlerden hoşlaşmam !kendime göre yerler bulurum .Yola saat 11 de gec cıktım yemek molasınıSapancA Mahmudiye de yayla alabalıkta verdim ufak bi ziyafet dag havası aldım hem keyif hemde uzun yol aynı anda olmuyor tabii geceyi Sandıklı kaplıcalarında gecirmeyi planlamıştım malesef benzincide sızdım 3-5 saat sabah erkenden fethiye ye indim oradan ölüdeniz ve o koyun sol tarafından ilerleyip kıdırak mevkiine geldim oradan 10 km sonra faralya köyü var şimdilerde ismi uzunyurt olmuş tam kelebekler vadisinin üst tarafı oluyor

kelebekler vadisi ........sol üst caprazında dag evi tarzında bungalow bir otelde 3 gün kaldım.
vadiye ulaşım karadan 90 derece lik açıya sahip daglardan mümkün degil arac ile ,temmuz sıcagında ayagınızda dagcı ayakkabısı var ise yarım gün tutuyor patikalardan yürümesi yada ölüdenizden kalkan teknelerle geliniyor kamp ve kalıcak yer ar tabbi ama elektirik kilima felan rüya oluyor..

2 kişi yarım pansiyon 90 tl ye kaldım oldukca düzgünbir yerdi montegro motel .

belcekız plajında gün batımı ölüdeniz .

Ölüdenizden kalkan gezi tekneleri

havada ucan adamlar görmek buralarda normal bişii.

Aktaş plajı buranın yerlisi insanlar terçih ediyor ben pek tutmadım

buralar likya yürüyüş yolu imiş bu sıcakta yürüyen cok turist var soguk su sebili.
(bu araba benim airbagde fena patlamış