kızılgeçit köyünde manzara hoşumuza gitti

Moderatörler: cenknalbantoglu, DERKMEN, Offroadpassion
teşekkürler. evet önemli olan geri dönebilmek planlasam böyle heyecan olmazdıkaanka yazdı:Çok güzel kareler, paylaşım için teşekküler...
Önemli olan sağ salim dönebilmek, geç olsun güç olmasın, ayrıca geçmiş olsun...
Teşekkürler.Macera01 yazdı:Bora; çok güzel paylaşım olmuş. Ellerine sağlık...
keyifli oldu tabiki ve artı bonusu bol bir geziydie.deren yazdı:Bora çok keyifli olduğu belli macera tarafı da + bonusun olsun
teşekkürler Deniz. kendime o gün çok kızdım, olurda herşey mi ufakta olsa böyle aksi gider diyeDERKMEN yazdı:Çok güzel paylaşım Bora,
teşekkürler.
Not olarak verdiğin bilgilerde gerçekten elzem konular yolculuklar için.
Teşekkürler Hüseyin abi, ilk kez gidilecek yerler bir nevi keşif ama tek araç fazlasıyla riskliozdemirbrs yazdı:Günü birlik gezi yapılacak dahi olsada tediri elden bırakmamak gerek
haklısın en az 2 araç..
güzel ve bol karlı resimler.
Teşekkürler bekleriz. o bölgede çok güzel ve bayağı ormanlık bir arazi diye biliyorum.MudMonster yazdı:Bora ellerin dert görmesin ellerine sağlık inşallah yaza kaçabilirsem bende osmaniye hatay tarafında bi gezi planlıyorum.
Offroadpassion yazdı:Güzel manzaralar, tek araç dikkatli olmak lazım.
SerCan yazdı:Çok güzel kareler ellerinize sağlık verdiğiniz bilgilerde bizim gibi yeni başlayanlar için önemli bilgiler kazasız günler dileğiyle ..Saygılar
teşekkürler Fatih, silaha karşı değilimfatih_VKZ yazdı:Bilmediğin ıssız yerlerde arabada bulunması gereken bir av tüfeği,silah vs. olması lazım,
İnsan tırsıyor gerçekten.
Güzel paylaşım, teşekkürler
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir