Test edip onayladıkmithatcan yazdı:Bf goodrich AT kullanıyorum. Ben burdaki hemen hemen bütün abilerim kardeşlerimle araziye çıktım, bu yazımı okuyan ve benimle araziye çıkan varsa kesin açıklarlar..
(Bana inanmazsınız çünkü)

Moderatörler: cenknalbantoglu, DERKMEN, Offroadpassion
msmt yazdı:Hafta sonu yarışlarda rescue görevlisiydim, çok iş düşmedi gerçi ama yarış sonunda araçların geçtiği 1-2 kapı dışında tüm kapılardan geçtim. Hemde hoplaya zıplaya, ST ler süper. Yarışçılar kadar olmasada tekerlerimin yerden kesildiği oldu. Yarışlardaki araçlarda traktör lastikleri olduğunu ve 3 kez aşılan etabın ne kadar bozulduğunu tahmin edersiniz, ona rağmen tehlike arzetmeyen tüm kapıları geçtim. Dağ etabının ise tüm kapılarını dolaştım. Zaten yarışlardan bir gün önce kapıları benim araçla test etmiştik.
Erkan Ustam haklısın yol ve kış değerlerinin iyi olmasının yanında ST bi arazi lastiği.
Çağlaaaarrrrrrrr4L yazdı:Lastik konusunda oldukça bilgili bir dostum, BF lerin eski nesil AT olduğu , cooper St gibi yeni nesil AT lerin ses asfalt ve arazi performanslarının daha iyi olduğu konusnda savı var. AT den daha MT ama daha sessiz... Fikri, yada tecrübesi olan varsa paylaşalım
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir