Bizim Jimny'de direksiyonda deli gibi titreme sorunu vardı Aksiyon Murat usta ondakikada halletti ön lastikleri soküp hangi civataydı şimdi hatırlıyamadım

Moderatörler: cenknalbantoglu, DERKMEN, Offroadpassion
Sercan tam adını bilemiyorum görsem parçayı bu derim yanlız, lifte söküp civata takarlarken görmüştüm parçanın nasıl birşey olduğunu, tam disklerin altında ufakbir parça somunu çıkarıp ucuna pul takıp tekrar yerine oturttular sorun çözüldü.sercan.usl yazdı:Alper abi aynı sıkıntı bende de var, arabayı balansa sokmaktan gına geldi artık, tam detaylı bilgi verebilirmisin çözüm için
buna başlık açacaktım ki, tesadüf burada buldum !sercan.usl yazdı:Her geziden sonra balansçıda soluğu alıyorum bu nedir ya, Murat usta inşallah kalıcı bir çözüm bulurda kurtuluruz titremekten
Hacı tam senin kalemin makina olmuş...DERKMEN yazdı:Kıskandım bacanak Jimny i ben![]()
evet, sende sıkıntı başka galiba, zincan yırtmış, denge kolu bilmemesini yaptırararksercan.usl yazdı:Selçuk Hocam lastiğin içini dışını altını üstünü yıkatsamda nafile, Azer Bülbül (rahmetliyide anmış olduk, mekanı cennet olsun)gibi titremekten bıktım, vursan kırsamda sorun yapsa tamam dicem ama oda yok![]()
Deniz, boş vaktimde inşallah geçicem Murat ustanın yanına teşekkür ederim.
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir