emeği geçen herkese teşekkürler. sırada fotoğraflarım;

Moderatörler: cenknalbantoglu, DERKMEN, Offroadpassion
beğenmenize sevindim.izogrand yazdı:Teşekkürler, keyif verdi güzeldi
evet fark etmiştimcamouflage yazdı:Facede görmüştüm, hatta bir tanesini beğenmiştim bile
4L yazdı:Bora gerçekten keyifle izledim resimleri, ilk resimleri görünce Colorado, Toscany falan mı dedim ( çok iyi bilirim oralar ayda bir kaç defa giderim Coloradoya) . Ne güzel yerler şelaleler var memlekette de bilmiyoruz. O kekikli ayranı da merak ettim doğrusu
teşekkürlerfatih1966 yazdı:Harika Tarsus'a 3 kere gittim inşallah bir dahaki sefere sağolun çok güzel Fotoğraflar
abi keklik boyanmış ama renkler solmuş gibi sankicenk yazdı:Bora eline sağlık güzel gezi birde o kekliği boyasalar ne iyi olacakmış beee
Sen iyi anlarsın o işten , martıları boyayıp boyayıp ördek diye çakıyordun milletecenk yazdı:Bora eline sağlık güzel gezi birde o kekliği boyasalar ne iyi olacakmış beee
izogrand yazdı:Sen iyi anlarsın o işten , martıları boyayıp boyayıp ördek diye çakıyordun milletecenk yazdı:Bora eline sağlık güzel gezi birde o kekliği boyasalar ne iyi olacakmış beee
inşallah torosları gezme şansınız olur. 5 yıldır geziyoruz halen bitiremedikDERKMEN yazdı:izogrand yazdı:Sen iyi anlarsın o işten , martıları boyayıp boyayıp ördek diye çakıyordun milletecenk yazdı:Bora eline sağlık güzel gezi birde o kekliği boyasalar ne iyi olacakmış beee![]()
![]()
![]()
Bora bey gezi cok keyifli olmus, emeginize saglik fotograflar harikalar.
Birgun bizlerede nasip olur insallah oralari gezip gormek.
güzel yorum için teşekkürler. 26-27 sinde inşallah Konya/Cihanbeyli Kuşça mevkiindeki Türkiye enduro şampiyonası ve festivale katılmaya gideceğim. geldiğimde rapor hazırOffroadpassion yazdı:Bora keyifle izledim eline sağlık, gezip görüp anlattın valla bizlerde gitmiş gibi oldukpaylaşım için teşekkür ederim, eline emeğine sağlık.
geziyi yaptık geldik sağ salim. iç anadolu bölgesi gezilerine ekledim abiOffroadpassion yazdı:O bölgelereden haber veren bir sen varsın, yazdıkça seviniyoruz dört gözle bekliyoruz. Bu arada neden 4 göz deriz(+
) onuda bilmiyorum ama
olsun tabir öyle, yazan Atayı bulup sormak lazım
![]()
grandcem yazdı:Bora gerçekten harika yerler ve fotolar...kısmet olursa bir ekip kurup buraları gezelim derim...
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir