Moderatörler: cenknalbantoglu, DERKMEN, Offroadpassion
teşekkürler, inşallah sizin oralarada biran önce yağar.e.deren yazdı:Bora kar sezonunuz hayırlı olsun darısı başımıza
Teşekkürler. elimizden geldiğince Suzuki'yi doğal ortamına çıkarıyoruzSRKNKRL yazdı:Valla Mersin'e helal olsun.İstanbul'dan selamlar.
+1kaanka yazdı:Bora görünce canımız çekti süper eylenmişsiniz, paylaşım için teşekkürler...
+1 bursadan selamlarSRKNKRL yazdı:Valla Mersin'e helal olsun.İstanbul'dan selamlar.
Vallah bizim dağa da kar yağdı ama kafa dengi kimseyok hepsi istanbuldaa..BoRa yazdı:teşekkürler, inşallah sizin oralarada biran önce yağar.e.deren yazdı:Bora kar sezonunuz hayırlı olsun darısı başımıza
ben sizin oralarada yağdı diye düşünüyordum. Yakında yağar inşallah.kaanka yazdı:Bora görünce canımız çekti süper eylenmişsiniz, paylaşım için teşekkürler...
ekip en önemli kisim evet abi. tesekkurler.ozdemirbrs yazdı:+1kaanka yazdı:Bora görünce canımız çekti süper eylenmişsiniz, paylaşım için teşekkürler...+1 bursadan selamlarSRKNKRL yazdı:Valla Mersin'e helal olsun.İstanbul'dan selamlar.
Vallah bizim dağa da kar yağdı ama kafa dengi kimseyok hepsi istanbuldaa..BoRa yazdı:teşekkürler, inşallah sizin oralarada biran önce yağar.e.deren yazdı:Bora kar sezonunuz hayırlı olsun darısı başımıza
DERKMEN yazdı:Kıskandım canım KAR çekti![]()
![]()
![]()
Teşekkürler paylaşım için
teşekkürler, sizinde yeni yılınız kutlu olsun. Bursa bölümü açıldı aslında sitede Hüseyin abi açmıştı, öyle hatırlıyorum.suzikiofroad yazdı:yeni yılınız kutlu olsun.uludağ da güzel kar var ben çıkıyorum,sizleride beklerim.bursalılardan çıt çıkmadığı için yalnız takılıyorum.
abi teşekkürler. o ışıklar şu ürün abi; 9 LED 27 watt 1700 lümen yayıcı; sitenin linki,cavitpekdemir yazdı:O tepe ışıkları ne kuvetli helal olsun çok güzel manzara
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir