Yeni aracımla..
Suzukinin emmioğlu
Nissan / Pathfinder -R50
*3.3 V6
*170 bg.
*32" AT lastik ,
*sepet ve sis lambası seti.
Şimdilik tabi

Moderatörler: cenknalbantoglu, DERKMEN, Offroadpassion
HACI BU KIRIKKALE OTO SANAYİDEkaanka yazdı:Resim nerdeki ...![]()
![]()
![]()
![]()
daha iyisi senin olsun kardeşimcaylak_61 yazdı:Gozun aydin reyiz...Allah kazasiz belasiz guzrl gunlerde kullanmayi nasip etsin...
Ne kadan da guzel geske benim olsa;))
inşallah abicim, hepimiz içinreis67 yazdı:daha iyisi senin olsun kardeşimcaylak_61 yazdı:Gozun aydin reyiz...Allah kazasiz belasiz guzrl gunlerde kullanmayi nasip etsin...
ömer güldür güldürden alıntı herhaldecaylak_61 yazdı:Gozun aydin reyiz...Allah kazasiz belasiz guzrl gunlerde kullanmayi nasip etsin...
ben de yeni tanışıyorum ama bildiğim kadarıylaiNsoMNiA yazdı:Hoca güçlü kuvvetli olayına girmişsin valla...kazasız belsaız hayrını gör...
Aracın özelliklerini biraz anlatsana...Sürekli 4 çeker mi...Standart donanımlarında var mı Low, kilit vs durumları?
güzel tüyo acaba benimkide öylemireis67 yazdı:bi detay da mesela, arabayı çalıştırdın , ama vites P den çıkmıyo , kol kilitli.... PANİK YOK , ÖNCE ARKA STOP LAMBALARINI KONTROL ET DİYO KİTAPÇIK.. AMPUL KESİNCE VİTESE HACİZ KOYARAK SENİ UYARIRMIŞPARK LAMBANI DEĞİŞTİRİNCE HACİZİ KALDIRIYOMUŞ
![]()
gereksiz de sayılabilecek ama bence hoş bi detay ( park lambası yanmadan seyahat etmek gece yolculuklarında hayatınızı tehlikeye sokar yazıyo kitapçığında gerekçe olarak
![]()
kromlardan modifiyede kurtulurum ancak...zira öndekini hic sevmesem de gercekten cok saglam monte edilmis..4 noktadan saseye bagli..bildigin çelik donsetnogrom yazdı:Abi araç tekrar hayırlı olsun.Şu krom aksesuarlardan bence acil kurtul derim.Tepeye 42 inç led barda yakışır.Daha lazım ama fazla yazmamakta lazım![]()
xx
baskan merak etme...suzukideki hararet saaati aynen bunda !!!! Ilk isim analog saat takmak olacakOffroadpassion yazdı:Su detay bizi Suzukilerde de Hoca...Mesela su bitiyormotor akkor oluyor
pistonlar eriyip damlarken haraket göstersesi çay demliyor bizde
![]()
![]()
JApon yapmış otomatik olarak kapak çatlıyor ve motor pert yani kullanıcıyı koruma sistemi
![]()
Doğğğru servise bi kutu azalin ilenn
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir