Bir zamanlar dabıldinlerle sağladığımız avantajlar, kötü ses ve radyo çekim kalitesi, sınırlı fonksiyonlardan dolayı pek de cazip değil artık. Aslında yapılacak sistemin de beni tatmin etmeyecek tarafları olduğunu düşünsem bile en azından uğraş yaratmak adına aşağıdakilerle sistemi oluşturmaya başladım.
İnternette yaptığım araştırmada http://www.mp3car.com/forum/general/sho ... et-install bunu ve youtube ta tüm markalar için farklı montaj videoları buldum.
Öncelikle double din çerçeveyi

Usb besleme için bu parçayı

Aracın kablo demetine müdahale etmeden montaj yapabilmek için bu soketi

Mevcut cd çaları çıkarttıktan sonra, tablet ve havalandırma kumandalarının arkasına sığabilecek ölçülerde bir güç amfisi olarak da Sony XM-N502 yi aldım. Daha büyüğünü sığdırmak mümkün değil gibi görünüyor. Denemelerimde güç olarak da tatminkar geldi. Asıl büyük artısı üzerindeki bir trimpottan giriş gücü ayarlanabiliyor. Bu sayede maksimum seste, sesin yetersiz gelmesi durumunda ön amfi kullanma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

Yalnız bu amfiyi bahsettiğim bölüme yerleştirebilmek için aşağıdaki fotoda işaretli kısmı kesmek gerekiyor. Maket bıçağıyla bile kolayca kesiliyor. (Yeni Suzuki Grand Vitara II torpidolarıyla leğen plastiği diye dalga geçiyorlar ya, onu keser gibi kolay:) )

Sonra da amfiyi o kısma sokabildim. Ses yapmayacak şekilde sabitlemeye özen göstermeli.