Abi bak misafir caponcusun sökerim olmayan arazi şanzımanınıcihangirx yazdı:zaten iki difransiyel şaft akslar fazladan ağırlık yapıyodu iyi hatırlattın söktüreyimlazım olan varsa vereyim
![]()

Moderatörler: cenknalbantoglu, DERKMEN, Offroadpassion
Abi bak misafir caponcusun sökerim olmayan arazi şanzımanınıcihangirx yazdı:zaten iki difransiyel şaft akslar fazladan ağırlık yapıyodu iyi hatırlattın söktüreyimlazım olan varsa vereyim
![]()
Abi adama gaz verme subaru vardı en son Bekir de yazık olur tamponlar falan zarar görür teklif etmesi yetercenknalbantoglu yazdı:Bekir gelmez mi İlker var gezide pomayı çamura sokmamak için asfalttan götürecek bizi![]()
İşte bu Cavit abi vallahi çok sevindim sapanca çıkışta opette buluşuruz yakıt ikmali yapmayacavitpekdemir yazdı:İlker ben arabamı senin arabanın arkasına koyacam birşey olursa çekersinsizi özledim geliyorum Otoban Sapanca çıkışında sizi beklerim
O zaman bekleriz abiSelcuk ozupek yazdı:Güzel bir gezi olacak kesin. Gelmek istiyorum ben de.
Tamamdır abi işte beklediğim gaz:)e.deren yazdı:Site üyesi arkadaşlar,dostlar gezi olmamasından şikayet edenler,bir araya gelememekten muzdarip olanlarkatılım listesi bayağı kalabalık olmuş maşallah ne hikmetse hep aynı isimler
gün uymadı diyecek sayısı az gezi pazar günü 12 inç yükseltme traktör lastik ön arka %250 kilit
o da lazım değil 4x4 alıp ne işe yaradığını merak edenler için bulunmaz kaftan didim daha da dimem
![]()
Gel gel sürükler yine cikartiriz merak etmePolatth yazdı:Tamamdır abi işte beklediğim gaz:)e.deren yazdı:Site üyesi arkadaşlar,dostlar gezi olmamasından şikayet edenler,bir araya gelememekten muzdarip olanlarkatılım listesi bayağı kalabalık olmuş maşallah ne hikmetse hep aynı isimler
gün uymadı diyecek sayısı az gezi pazar günü 12 inç yükseltme traktör lastik ön arka %250 kilit
o da lazım değil 4x4 alıp ne işe yaradığını merak edenler için bulunmaz kaftan didim daha da dimem
![]()
4 mevsim lastiklerim sorun olmayacaksa ben de geliyorum.. Ama biraz yavaş olabilirim.
Tamamdır.. Süper oldu bu iş. Pazar Allah kısmet ederse görüşürüz.e.deren yazdı:Gel gel sürükler yine cikartiriz merak etmePolatth yazdı:Tamamdır abi işte beklediğim gaz:)e.deren yazdı:Site üyesi arkadaşlar,dostlar gezi olmamasından şikayet edenler,bir araya gelememekten muzdarip olanlarkatılım listesi bayağı kalabalık olmuş maşallah ne hikmetse hep aynı isimler
![]()
4 mevsim lastiklerim sorun olmayacaksa ben de geliyorum.. Ama biraz yavaş olabilirim.
ilker böyle yapsam gelebilirmiyim ne dersine.deren yazdı:cihangirx yazdı:Abi bak misafir caponcusun sökerim olmayan arazi şanzımanınıe.deren yazdı:zaten iki difransiyel şaft akslar fazladan ağırlık yapıyodu iyi hatırlattın söktüreyimcihangirx yazdı:Onu da sök abie.deren yazdı:Site üyesi arkadaşlar,dostlar gezi olmamasından şikayet edenler,bir araya gelememekten muzdarip olanlarkatılım listesi bayağı kalabalık olmuş maşallah ne hikmetse hep aynı isimler
![]()
[/quote
ilker saydıklarının hiç biri bende yok ama 4x4 düm var nolcek şimdi![]()
lazım olan varsa vereyim
![]()
![]()
Abi bu kadar yaz ondan sonra yok lastik, alt koruma, kilit, börek öyle kurtulmak yok pazar sabah görüşürüzcihangirx yazdı:yok ben şimdi size ayak bağı olurum şu lastik ve alt koruma işini halledeyim daha sonraki gezilere gelirim
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir