Selam dostlar, bu pazar aramızdan 3-5 aylığına ayrılacak olan Murat kardeşimizin şerefine birşeyler yapalım dedik, yeme içme amaçlı olacak gezimizin rotasını daha öncelerden sizinle paylaştığım Sinit Değirmenine çevirdik. Keyifli bir yolculuktan sonra ulaştığımız hedefte şoka girdik Her zaman zevk ve dinginlikle oturduğumuz bu doğa harikasında bir excavator tüm şiddetiyle çalışıyordu Girdiğimiz şoktan acilen çıkıp hemen B planını devreye soktum ve aynı bölgeye yakın Karaağaç çeşmesi' ne rotayı çevirdim Burası resimlerden de anlayacağınız üzere dağın her noktasından su fışkıran mükemmel bir ortamdı. Herkesin mutluluğu yüzünden okunduğu için hemen soframızı hazırladık ve oturduk Dönüşte Antalya' mızın meşhur Saklıkent kayak merkezinden geçip evimize doğru yol aldık. Aramızda olan herkese, keyifli geçen gün için çok teşekkür ediyorum, Murat kardeşime yolun açık olsun umarım tez zamanda dönersin diyorum, veeee sevgili co-pilotum, copil' im, hayat arkadaşım, öz karıma da uzun süre yanımda olamayacağından dolayı sevgilerimi sunuyorum
İşte görseller;
En son PERÇİNSÜMER tarafından 28 Kas 2011 13:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Perçin SÜMER
Konyaaltı/Antalya/Türkiye/Dünya
1992 Suzuki Samurai 1.3 nam-ı diğer ZEYNA - 07 K 8529
2005 Suzuki Grand Vitara 2.0 nam-ı diğer CHUCKY - 07 FYZ 87 ASİL BAYRAĞIMIZI BEĞENMEYENE ALTINDAKİ DİREĞİ VERIYORUZ !!!