Moderatörler: cenknalbantoglu, DERKMEN, Offroadpassion
Teşekkürler. güzel, karda ve çamurda olan performasını beğendim. lastiklerde tamir yamada yoke.deren yazdı:Bora eline sağlık yeni papuçlar nasıl hoşuna gitti mi
birkaç yerde yol sormak durumunda kaldık ama o da işin doğasında varMacera01 yazdı:Bora merhaba;
Güzel organizasyon ve misafirperverliğiniz için teşekkürler.
Görüşmek üzere...
amin teşekkürler. selamlar.MudMonster yazdı:Bora ellerine sağlık ailecek güzel bir gezi olmuş katılımcılara bizde teşekkür ederiyoruz ayrıca paylaşım için sana da ayrıca teşekkür ederiyoruz.
Lastiklerin performansı seni tatmin etmiştir bende aynı lastikleri kullanıyorum kar çamur dinlemez buzda çekişi güzeldir ama ıslak zeminde ve buzda frene basarken dikkat gerektiren bir lastik. Allah kaza bela vermesin.
aksiyonu bol geziler için birer tane vinç tedarik etsek iyi olacakversus yazdı:Güzel bir gezi oldu. Bundan sonra artık yavaş yavaş aile gezisinden, araçları zorlayacak aksiyonu bol gezilere doğru geçiş yapmaya başlayacağız![]()
Bir de fotoğraf çekme işini kıvırabilirsek tadından yenmeyecek
bu sezon geçti gelecek sezona alalım.BoRa yazdı:aksiyonu bol geziler için birer tane vinç tedarik etsek iyi olacakversus yazdı:Güzel bir gezi oldu. Bundan sonra artık yavaş yavaş aile gezisinden, araçları zorlayacak aksiyonu bol gezilere doğru geçiş yapmaya başlayacağız![]()
Bir de fotoğraf çekme işini kıvırabilirsek tadından yenmeyecekgerçi önden sen gidersin, batarsan bakarız bir çaresine
abi teşekkürler. bölgemiz çok hard offroadluk değil bol bol gezmelik, kamp yapmak için uygun yerler. yinede arada araçları deneyebileceğimiz kısa parkurlar bulabiliyoruzOffroadpassion yazdı:Bora ellerine sağlık çok güzel fotoğraflar, ailecek güzel güzel geziyorsunuz tebrik ederim..Paylaşım için teşekkürler, sabah sabah ohh miss renk geldi sitemize..Eline sağlık.
bizde atış yapmamış bayan arkadaşlarımıza tüfek ile atış yaptırdık o günSayım YILDIZ yazdı:Arakadaşlar benim av mekanımı zaptetmişsiniz, (Gölkoyağı mevkii, bulunduğunuz yerin kuzeyindeki alanda aşırı yağışlı yıllarda tabandan su çıkarak ufak bir gölet oluşturur.) resimlerdeki ağaçların dibinde her zaman özellikle yaz aylarında domuz bek avı yaparım, aynı yerde oğlumla kızıma 36 çap av tüfeği ile hedefe atış yaptırmıştım.
Her yaz orada olurum,hatta o günlerde yine Arslanköyde idim gerçi sık sık giderim, Köyün çıkışındaki mahallede evin balkonunda oturuken bir kaç Jipin çarşıya doğru geçtiğini görmüştüm benim Lacivert Suzuki de yolun kenarında idi.
Emeğinize sağlık beni oralara yeniden götürdünüz.
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir